Netwerkvereniging Dedemsvaart

zakenmoment

Het ZakenMoment is een netwerkvereniging in Dedemsvaart. In restaurant Kiewiet houden we 2 maal per week een ontbijtbijeenkomst met enthousiaste ondernemers die elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Kennis en vertrouwen

De leden bouwen in de loop der tijd een vertrouwensband met elkaar op en creëren zo een gun-factor waarin ze elkaar business toevertrouwen vanuit hun eigen netwerk. De leden creëren op die manier een sterke samenwerking en profiteren van elkaars kennis en netwerk.

Exclusiviteit

Elk lid vertegenwoordigt een bepaalde branche. Per branche / specialisatie kunnen we maar 1 vertegenwoordiger toelaten. Sommige beroepen zijn echter zo breed dat de branchecommissie in overleg met de betreffende leden bepaalt welke specialisatie de leden vertegenwoordigen.

Gasten

Bij elke ontbijtsessie zijn er ook diverse gasten aanwezig. Veelal worden deze door de leden zelf uitgenodigd, maar soms wordt er door zakenmoment ook gericht contact gezocht met externe bedrijven in verband met een actueel onderwerp bijvoorbeeld.

Wat kun je verwachten?

Tijdens zo’n ontbijtsessie krijgt iedereen de kans om in een pitch van een minuut de eigen onderneming in de schijnwerpers te zetten. Verder staat er ook een bedrijfspresentatie van een van de leden op het programma en komt er een topic aan de orde gehouden door een van de leden. Dit kan een onderwerp zijn dat wat meer duidelijkheid nodig heeft maar ook actuele thema’s komen aan de orde.

Leden en gasten zijn er om van elkaar te leren, om elkaar te versterken en niet te vergeten: om samen te genieten van een heerlijk ontbijt.

Meer informatie over de leden van ZakenMoment.

Wanneer

Elke woensdag, in de oneven weken

Ontvangst: vanaf 6.45 uur
Officiele start: 7.00 uur
Afsluiting: rond 8.30 uur.

Waar

Restaurant Kiewiet
Julianastraat 103-105
7701 GK Dedemsvaart

BENT U NIEUWSGIERIG EN WILT U GRAAG EEN ZAKENMOMENT BIJWONEN?

Wat zeggen de leden over zakenmoment