Tom Geuke

tom-geuke

Naam

Tom Geuke

Bedrijf

Restaurant Kiewiet
Julianastraat 103-105
7701 GK Dedemsvaart

http://www.restaurantkiewiet.nl

 

 

Restaurant Kiewiet- Meer dan Sfeer!

Samen met mijn vrouw Carina zijn wij de trotse eigenaren van Restaurant Kiewiet. Uit eten gaan moet een feestje zijn waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en je met een supertevreden gevoel naar huis toe gaat.

Wij staan voor goed eten in een fijne gastvrije ambiance. Daarnaat is Kiewiet hét Dedemsvaartse restaurant waar je je feestje viert of zakelijke bijeenkomst organiseert!

Het interieur van Kiewiet bezit een warme eigentijdse uitstraling, met alle ruimte voor verwijzingen naar de unieke historie van Dedemsvaart en haar omgeving

Onze koks bereiden de gerechten op klassieke wijze in een prachtige open keuken en deze worden gepresenteerd in een moderne twist. We mogen ons niet voor niets “Leukste Restaurant ”van de gemeente Hardenberg  noemen!

Onze tuinzaal met aangrenzende mediterrane terras is de ideale ruimte voor feesten en partijen, private dining en zakelijke bijeenkomsten.

Maar ook voor een heerlijke lunch, borrel of high tea is het in de  binnentuin heerlijk vertoeven.

De kwaliteit die u in ons restaurant ontvangt, mag u ook in onze catering verwachten. Wij werken uitsluitend met verse en bij voorkeur regionale ingrediënten.

Komt u gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken of bezoek onze website www.restaurantkiewiet.nl of onze facebookpagina.