Petra van der Wal

petra-van-der-wal

Naam

Petra van der Wal

Functie

2e secretaris

Over Petra

Mijn naam is Petra van der Wal en ik ben Financieel/Hypotheek adviseur. Ik adviseer mensen bij het afsluiten van een hypotheek en ander zaken die daarbij horen zoals een overlijdensrisicoverzekering en verzekeringen.

Ook als er tijdens de looptijd van de hypotheek zaken zijn die aandacht vragen kijk ik hier samen met mijn klanten naar. Dit kan zijn een wijziging in het gezin, het inkomen, de rente die afloopt of een oversluiting van de hypotheek naar een andere geldverstrekker.

Ik werk samen met een aantal mensen die ook op het gebied van pensioen, verzekeringen en budgetteringen de nodige ervaringen hebben. Op deze manier maken we gebruik van elkaars specialisaties waarbij de klant dus volledig geholpen kan worden.

Daarnaast ben ik een groot deel van het jaar in India te vinden waar ik probeer voor kansarme kinderen iets te doen zodat ze een betere toekomst krijgen.

Ik werk al jaren in Varanasi, india, maar sinds kort heb ik mijn eigen stichting opgericht genaamd Chances 4 Children India. Ik werk in oa in een gehandicatenproject, een school waar een apart meisjeshuis is waar meisjes van de straat een thuis wordt gegeven. Verder ben ik op een school betrokken bij het verstrekken van een voedzame maaltijd per dag voor de kinderen om te proberen de TBC terug te dringen.

U kunt meer informatie vinden op  facebook.com/chances4childrenindia   en op chances4children.nl