Asse Klein

asse-klein

Naam

Asse Klein

Bedrijf

WeBoost Online & Dutch Motorsport Media
www.weboostonline.nl
asse@weboostonline.nl
+31 (0)6 15 43 16 41

Over WeBoost Online

Wij zijn online marketing- en contentbureau WeBoost Online en wij helpen je jouw bedrijf een boost te geven. Want of je nu een zelfstandig professional bent of actief binnen een grotere onderneming: bedrijven hebben soms net even die extra boost nodig. Dat ene moment van energie zodat je weer weet hoe je nieuwe en bestaande klanten op de goede manier gaat bereiken. WeBoost kan bedrijven helpen om die online impuls te geven.

We gaan samen op zoek naar mogelijkheden om jouw business te boosten. Dat doen we met teksten voor online en offline gebruik, online advertenties en zoekmachineoptimalisatie. We werken naar één doel met een heldere aanpak. Daarbij vinden we transparantie en samenwerken heel belangrijk. We willen jouw bedrijf boosten door oplossingen te bieden waar we allemaal trots op zijn.

Over Dutch Motorsport Media

Naast WeBoost Online doe ik ook werkzaamheden onder mijn bedrijfsnaam Dutch Motorsport Media. Als tekstschrijver en journalist werk ik voornamelijk in de motorsportwereld. Ik verzorg voor zowel individuele rijders als raceteams de communicatie en pr. Daarnaast schrijf ik teksten voor landelijke magazines en websites.